Sonett Allesreiniger als beste getest door de VARA

Het VARA tv programma Groen Licht heeft Sonett Allesreiniger als beste getest. Groen Licht is een wekelijks, journalistiek reportageprogramma over groene feiten en fabels. In totaal zijn 6 verschillende allesreinigers getest en Sonett komt het gunstigste uit de test op schoonmaakkracht, kwaliteit en prijs.

De test

Groen Licht heeft zes ecologische en biologische allesreinigers getest. Waarom deze allesreinigers natuurlijker zijn? Een groot deel van de allesreinigers bevat goed afbreekbare en in water-oplosbare stoffen. Daarnaast zijn deze reinigers duurzamer dan de chemische varianten, doordat ze gebruik maken van grondstoffen van verantwoorde en natuurlijke afkomst. Ook bij het productieproces wordt rekening gehouden met het zo min mogelijk belasten van de natuur.

Een groep van schoonmakers heeft de allesreinigers voor de VARA getest in de kleedkamers van een voetbalclub. De allesreinigers zijn getest op de vloer, deuren en banken. De verschillende merken zijn beoordeeld op schoonmaakkracht, dosering en geur. Daarnaast is gekeken naar de prijs per emmer sop.

De uitslag

Sonett Allesreiniger komt als beste uit de test door het deskundigenpanel. Dit panel vond het geconcentreerde merk Sonett het beste schoonmaken. Bovendien is het door de geconcentreerde samenstelling een voordelig schoonmaakmiddel. Uit een fles gaan maar liefst 200 emmers sop, en die kosten slechts 2,5 cent per keer.

Koop sonett allesreiniger hier

Bekijk de uitzending hieronder

Over Sonett

Sonett produceert al sinds 1977 ecologische was- en reinigingsmiddelen en werkt volgens een antroposofische visie. Dit houdt in dat ze verantwoordelijkheid neemt en zorgt voor het water als bron van het leven. Dat uit zich bijvoorbeeld in de keuze van de grondstoffen (waar mogelijk biologisch) ende manier van energie opwekking.Sonett is een zelfstandig bedrijf en ze werken met mensen met een verstandelijke beperking.

Koop sonett allesreiniger hier