Missen er producten bij je bestelling? Niet tevreden over het product? Of is het beschadigd geraakt tijdens het bezorgen? Neem dan contact op met info@schoonsop.nl. Wij helpen je graag om je bestelling compleet te maken, een nieuw product te sturen of de zending retour te nemen.

Vragen en Service

Voor vragen neem je bij voorkeur contact op met info@schoonsop.nl. We helpen je dan met je vragen over de producten die wij verkopen, gebruiksinstructies of andere vragen.

Wanneer Retourneren?

Bij schoonsop hanteren we een bedenktermijn van 14 dagen. Meld binnen 14 dagen, na ontvangst van je product, dat je de bestelling wilt retourneren. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product gratis terug te sturen. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Voorbeeld: bekijk de wasverzachter maar laat de fles / draaidop gesloten. Producten waarvan de verzegeling van bijvoorbeeld de draaidop of verpakking is verbroken kunnen we helaas niet terug nemen.

Hoe Retourneren?

Wil je een artikel retourneren? Neem dan contact op met info@schoonsop.nl, we zenden je dan een retourformulier en een beschrijving van de retourmogelijkheden toe