Schoonsop.nl is een webshop gespecialiseerd in ecologische, biologische, eerlijke en natuurlijke schoonmaak- en wasmiddelen.

Missie & visie

SchoonSop staat voor een schoon huis en een schone was met respect voor de natuur. In onze webshop verkopen we ecologische schoonmaak- en wasmiddelen die veilig voor natuur en gezondheid zijn, zonder daarbij aan schoonmaakkracht in te leveren. Op deze manier dragen wij (samen met u) bij aan een betere leefomgeving, een schone aarde en het voortbestaan van toekomstige generaties.

Een schoner milieu

Traditionele schoonmaak- en wasmiddelen bevatten vaak ingrediënten van niet-natuurlijke afkomst, zijn synthetisch van oorsprong en zijn vaak slecht afbreekbaar door de natuur. Wij selecteren onze schoonmaak- en wasmiddelen op basis van (natuurlijke) ingrediënten, de kom-af en de schoonmaakkwaliteit. Door bewust te kiezen voor de meest ecologische middelen maken we een dagdagelijkse taak als schoonmaken en wassen vriendelijker voor natuur en gezondheid. De grondstoffen in onze producten hebben veelal een natuurlijke oorsprong (niet synthetisch) en zijn daardoor goed biologisch afbreekbaar door de natuur, zonder daarbij veel schade aan te richten in het milieu.

Een schoon huis

Belangrijk uitgangspunt voor ons is dat je met de schoonmaak- en wasmiddelen in ons assortiment niet inlevert aan schoonmaakkracht maar wel het milieu spaart. Je draagt bij aan een gezonde toekomst van de aarde en de toekomstige generaties. De middelen die Schoon Sop verkoopt zijn even doeltreffend als de chemische producten. Ze doen waarvoor ze bedoeld zijn: een schoon huis, een schone was en een schonere natuur.